Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 50PLN


Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player


Sposób przygotowania:

1. Cebulę i czosnek obrać, posiekać  drobno, udusić  na 2 łyżkach masła.
2. Pieczarki  oczyścić, umyć i dobrze odsączyć.  Usmażyć na łyżce masła
2. Do cebuli i czosnku dodać  surowy ryż i zeszklić mieszając.
3. Do zeszklonego ryżu dodać bulion, gotować na małym ogniu  12 - 15 minut, po czym dodać usmażone pieczarki i parmezan. Wszystko razem zagotować.

Najnowsze komentarze