Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 30 PLN


Do polania wierzchu papryk:
  • łyżka oliwy

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player


Do polania wierzchu papryk:
  • łyżka oliwy

Sposób przygotowania:

1.Papryki odsączone z zalewy oczyścić: wyciąć ogonki i usunąć gniazda nasienne.
2.Cebule posiekać jak najdrobniej, zeszklić na oleju.
3.Rozetrzeć fetę widelcem na gładką masę, dodać zeszkloną  cebulę i wlewając po łyżce oleju i oliwy zmiksować, doprawić pieprzem i jeśli to konieczne - solą.
4.Kremem z fety napełnić  papryki, skropić  wierzchy  oliwą.

Najnowsze komentarze