Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis

Przepis Pasta z makreli z serem brie

Dodany , autor Piotr Adamczewski

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 30 PLN

  • makrela
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 3 łyżki pokrojonego drobno sera brieSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon RougeValbon RougeValbon BleuValbon BleuValbon Brie z oliwkamiValbon Brie z oliwkamiŻyczymy smacznego!(można więcej)
  • 2 łyżki majonezu
  • sok z cytryny
  • sól i pieprz do smaku

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • makrela
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 3 łyżki pokrojonego drobno sera brieSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon RougeValbon RougeValbon BleuValbon BleuValbon Brie z oliwkamiValbon Brie z oliwkamiŻyczymy smacznego!(można więcej)
  • 2 łyżki majonezu
  • sok z cytryny
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

1.Oczyścić makrelę ,mięso dokładnie rozdrobić przy pomocy widelca.
2.Łodygi selerowe posiekać  jak najdrobniej.
3.Wymieszać najpierw ser z majonezem, dodać sok cytrynowy, rybę i  sól, pieprz oraz sok cytrynowy do smaku.
Podawać  można z listkami cykorii, rzodkiewką lub pokrojonymi na kilkucentymetrowe  kawałki łodygami selera naciowego.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: