SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Ziegenfrischkäse Cabri au Piment d`Espelette

  • Ser Ziegenfrischkäse Cabri au Piment d`Espelette Ser Ziegenfrischkäse Cabri au Piment d`Espelette
  • Ser Ziegenfrischkäse Cabri au Piment d`Espelette Ser Ziegenfrischkäse Cabri au Piment d`Espelette
Wygląd i konsystencja:
Wytwarzany w małych kołach o wadze 200 gram ze skórką obsypaną papryczką chili. Sprzedawany na drewnianej podstawce w kształcie kwiatu.

Komponenty i wytwarzanie:

Produkcja sera odbywa się z mleka koziego.

Pochodzenie:

Wytwarzany tradycyjnie w rodzinnym przedsiębiorstwie w regionie Poitou-Charentes.
Podobne sery:

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis