SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Woodside McLaren

  • Ser Woodside McLaren Ser Woodside McLaren
  • Ser Woodside McLaren Ser Woodside McLaren
  • Ser Woodside McLaren Ser Woodside McLaren
  • Ser Woodside McLaren Ser Woodside McLaren
Komponenty i wytwarzanie:
Ser pokryty białą skórką o kredowym wnetrzu. Gdy dojrzeje staje się miękki i kremowy. Pod wieloma względami podobne do wzorca wytwarzanego przez Australian Charleston sera Brie. Wytwarzany w kształcie małego koła o wadze 300 gram.

Komponenty i wytwarzanie:
Produkcja odbywa się przy użyciu mleka krowiego.

Smak i zapach:

Smak pełny, bogaty z lekkim posmakiem grzybów i drożdży na podniebieniu.
Smak typowy dla sera Camembert.

Pochodzenie:

Wytwarzany w regionie Adelaide Hills.

Wartości odżywcze:

Zawartość tłuszczu 35%.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis