SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Vermont Shepherd

  • Ser Vermont Shepherd Ser Vermont Shepherd
  • Ser Vermont Shepherd Ser Vermont Shepherd
  • Ser Vermont Shepherd Ser Vermont Shepherd
  • Ser Vermont Shepherd Ser Vermont Shepherd
Wygląd i konsystencja:
Ma gładką, kremową konsystencję i słodkie tekstury. Skórka i wnętrze są żółte. Dojrzewa od 3 do 6 miesięcy na drewnianych półkach.

Komponenty i wytwarzanie:
Wytwarzany z sera owczego. Ręcznie wykonywany przez Davida i Cindy Majors.

Smak i zapach:
Smak śmietany, grzybów i orzechów, który pochodzi z surowego mleka. Z nutą mięty, tymianku i koniczyny wykorzystywanych w produkcji.

Podawanie:
Polecane wino : Pinot Noir.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis