SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Tumbeleweed

  • Ser Tumbeleweed Ser Tumbeleweed
  • Ser Tumbeleweed Ser Tumbeleweed
  • Ser Tumbeleweed Ser Tumbeleweed
  • Ser Tumbleweed Ser Tumbleweed
  • Ser Tumbleweed Ser Tumbleweed
  • Ser Tumbeleweed Ser Tumbeleweed

Wygląd i konsystencja:
Tumbleweed jest produkowany jak Cheddar, smakuje jak słynny francuski Cantal. Dojrzewa w czasie 8-9 miesięcy. Tumbleweed otrzymał certyfikat koszerności. Jest lekko owocowy, ma delikatną skórkę i jest bardzo kremowy. Jest produkowany w Pensylwanii, z mleka krowiego.

Pochodzenie:
Ser jest wytwarzany w hrabstwie Westchester w stanie Nowy Jork.

Podawanie:

Najlepiej pasuje do fondue.

Proponowane wina:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis