SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser St Pat

  • Ser St Pat Ser St Pat
  • Ser St Pat Ser St Pat
Wygląd i konsystencja:
Miękka struktura St Pat koloru białego jest owijana w liście pokrzywy.

Komponenty i wytwarzanie:
St Pat produkowany jest z mleka krowiego, dojrzewanie trwa 3 tygodnie.

Smak i zapach:
Ser St Pat ma łagodny, delikatny smak i ziołowy aromat.

Pochodzenie:
Jest serem sezonowym, produkowanym na wiosne w Kalifornii.

Podawanie:
Jako przekąska z oliwkami i salami.

Proponowane wina:
Sauvignon Blanc, Viognier, Chardonnay.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis