SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Saint Andre

  • www.foodsubs.com/Chesoft.html www.foodsubs.com/Chesoft .html
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
  • Ser Saint Andre Ser Saint Andre
Wygląd i konsystencja:
Ser Saint Andre jest jednym z najsłynniejszych serów potrójnie kremowych. Gładki, bogaty i maślany, miękki biały ser z wyniosłą delikatnością. Skórka sera pokryta białą pleśnią jest pikantna.

Komponenty i wytwarzanie:

Saint Andre wykonany jest z mleka krowiego z dodatkiem czystej śmietanki. Ser waży 200 gram. Wytwarza się go podobnie jak Brie i Camembert i od ponad 40 lat.

Podawanie:

Ser Saint Andre jest stosowany jako dodatek do tostów i krakersów. Ser doskonale smakuje z czerwonymi winami Zinfandel, Beaujolais, Chianti, Chardonnay.

Wartości odżywcze:

Zawartośc tłuszczu w serze wynosi 75%.

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis