SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Robiola Osella

  • Ser Robiola Osella Ser Robiola Osella
  • Ser Robiola Osella Ser Robiola Osella
  • Ser Robiola Osella Ser Robiola Osella
Wygląd i konsystencja:
Ser Robiola Osella jest wytwarzany w okrągłym lub prostokątnym kształcie o białym miękkim miąższu.

Komponenty i wytwarzanie:

Ser Robiola Osella jest wytwarzany w regionie Piemont z koziego mleka.

Smak i zapach:

Ser ma przyjemny, kwaskowy smak.

Podawanie:

Ser warto podawać na śniadanie ze świeżymi owocami.
Podobne sery:

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis