SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Red Hawk

  • Ser Red Hawk Ser Red Hawk
  • Ser Red Hawk Ser Red Hawk
  • Red Hawk Red Hawk
Wygląd i konsystencja:
Ser Red Hawk to elastyczna struktura otoczona pomarańczowo-czerwoną skórką.

Komponenty i wytwarzanie:
Ser Red Hawk jest produkowany z mleka krowiego i płukany w solance, jego dojrzewanie trwa minimum 4 tygodnie.

Smak i zapach:

Ser ma lekko gorzki smak i intensywny aromat.

Pochodzenie:
Red Hawk jest produkowany w Kalifornii.

Proponowane wina:

Syrah, Rosé Champagne.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis