SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Rambol

  • Ser Rambol Ser Rambol
  • Ser Rambol Ser Rambol
  • Ser Rambol Ser Rambol
  • Ser Rambol Ser Rambol
  • Ser Rambol Ser Rambol
  • Ser Rambol Ser Rambol
  • Rambol Rambol
Wygląd i konsystencja:
Ser Rambol posiada miąższ barwy kości słoniowej, obłożony całymi orzechami włoskimi lub oprószony pieprzem.

Komponenty i wytwarzanie:

Rambol jest produkowany z pasteryzowanego mleka krowiego. Dojrzewa 2 tygodnie. Produkowany przez cały rok.

Smak i zapach:

Lekko śmietankowy z orzechowym lub pieprzowym posmakiem.

Podawanie:

Rambol bywa stosowany na deskę serową. Warto go podawać na zakończenie posiłku, z dodatkiem winogron. Pasuje także do win deserowych i Porto.

Wartości odżywcze:

Zawartość tłuszczu 55% w suchej masie.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis