SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Pleasant Ridge Reserve

  • Ser Pleasant Ridge Reserve Ser Pleasant Ridge Reserve
  • Ser Pleasant Ridge Reserve Ser Pleasant Ridge Reserve
  • Ser Pleasant Ridge Reserve Ser Pleasant Ridge Reserve
Komponenty i wytwarzanie:
Produkcja sera Pleasant Ridge Reserve odbywa się w Stanach Zjednoczonych. Wykonywany jest z mleka krowiego. To sprawia, że dojrzewa szybciej i pozwala skórce dokładniej przeniknąć smakiem. Dojrzewanie trwa od 2-6 miesięcy.

Smak i zapach:
Pleasant Ridge Reserve to niezwykle aromatyczny ser, z pikanterią, pełnym maślanym smakiem, a nawet smakiem orzecha nerkowca.

Podawanie:
Pleasant Ridge Reserve zwykle spożywany jest jako ser stołowy, doskonały jako przekąska lub deser czy dodatek do zup, sosów, sałatek.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis