SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Pecorino Sardo Stagionato

  • Ser Pecorino Sardo Stagionato Ser Pecorino Sardo Stagionato
  • Ser Pecorino Sardo Stagionato Ser Pecorino Sardo Stagionato
  • Ser Pecorino Sardo Stagionato Ser Pecorino Sardo Stagionato
  • Ser Pecorino Sardo Stagionato Ser Pecorino Sardo Stagionato
  • Ser Pecorino Sardo Stagionato Ser Pecorino Sardo Stagionato
  • Ser Pecorino Sardo Sragionato Ser Pecorino Sardo Sragionato
Wygląd i konsystencja:
Ser Pecorino Sardo Stagionato jest produkowany i dostępny w opakowaniach po około 0.3 kg.

Komponenty i wytwarzanie:
Produkowany w Sardynii według tradycyjnych metod z mleka owiec. Pecorino Sardo Stagionato dojrzewa od 90 do120 dni.

Smak i zapach:
Ser ma wyrazisty i pełny smak.

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis