SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Panquehue

  • Ser Panquehue Ser Panquehue
  • Ser Panquehue Ser Panquehue
  • Ser Panquehue Ser Panquehue
Wygląd i konsystencja:
Panquehue (Hiszpańska wymowa: [paŋˈkewe]). To ser półtwardy, produkowany w regionie Andean Aconcagua. To jeden z najbardziej popularnych serów w Chile. Ser Panquehue jest dostępny w trzech wariantach: tradycyjny, ze szczypiorkiem i z czerwoną papryką. Ma podobny smak do Tilsit i ma często wsadzone płatki czerwonego pieprzu do miąższu. W 2005 roku został pierwszym serem chilijskim importowanym do Stanów Zjednoczonych.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis