SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Pampanella

  • Ser Pampanella Ser Pampanella
  • Ser Pampanella Ser Pampanella
  • Ser Pampanella Ser Pampanella
  • Ser Pampanella Ser Pampanella
  • Ser Pampanella Ser Pampanella
Wygląd i konsystencja:
Ser Pampanella jesywykonany z mleka krowiego w okragłym kształcie o masie od 0.4kg do 1.5kg. Nie posiada skórki. Wnętrze białe. Jest to ser niesolony. Jest lekkostrawny.

Smak i zapach:

Ser ma świeży smak i zapach.

Pochodzenie:

Produkcja w ciągu całego roku w prowincji L'Aquila, Castelnuovo di S. Pio.

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis