SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Oak Smoked

  • Ser Oak Smoked Ser Oak Smoked
  • Ser Oak Smoked Ser Oak Smoked
Wytwarzanie i komponenty:
Ser Oak Smoked jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiegoz z dodatkiem wegetaiańskiej podpuszczki. Wędzony przez 4 dni w dymie dębu. Dojrzewa co najmniej 9 miesięcy. Ser jest odpowiedni dla wegetarian i nie zawiera sztucznych aromatów.

Smak i zapach:
W smaku  delikatny z wyczuwalnym posmakiem dębowego dymu.

Pochodzenie:

Ser produkowany jest przez rodzinę Quicke w Devon, w Wielkiej Brytanii.
Podobne sery:

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis