SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Mt. Tam

  • Ser Mt. Tam Ser Mt. Tam
  • Ser Mt. Tam Ser Mt. Tam
  • Ser Mt. Tam Ser Mt. Tam
  • Ser Mt. Tam Ser Mt. Tam
Wygląd i konsystencja:
Gruba, biała skórka sera Mt. Tam otacza puszysty, miękki, potrójnie kremowy miąższ.

Komponenty i wytwarzanie:
Wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego. Dojrzewanie trwa 3 tygodnie.

Smak i zapach:
Mt. Tam ma łagodny, ziemisty, maślany smak z grzybowym aromatem.

Podawanie:
Spożywany z pieczywem lub owocami oraz z szampanem.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis