SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Monghidoro

Wygląd i konsystencja:
Monghidoro to półmiękki ser, posiadający biały, porcelanowy miąższ, a oczka wielkości grochu oraz naturalną skórkę.

Komponenty i wytwarzanie:
Ser Monghidoro jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego.

Smak i zapach:
Łagodny, lekko ziołowy smak.

Pochodzenie:
Monghidoro jest wytwarzany we Włoszech w Bolonii.

Wartości odżywcze:
Zawartość tłuszczu: 44% w s.m.
Podobne sery:

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis