SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Los Beyos

  • Los Beyos Los Beyos
  • Los Beyos Los Beyos
  • Los Beyos Los Beyos
Wygląd i konsystencja:
Los Beyos jest gęsty, zwarty. Ser wytwarzany jest z pasteryzowanego mleka krowiego z regionu Asturii w Hiszpanii. Ma unikalną teksturę kamienną, unikalny smak i naturalną skórkę. Łatwo się topi. Ser jest maślany o kremowej fakturze z dobrze wyważonym i pikantnym wykończeniem. Każda sztuka waży około 12 uncji.

Proponowane wina:
Beyos idealnie smakuje z Martini, a także z wieloma rodzajami wina, w tym Chardonnay i Tempranillo.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis