SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Le Noble

  • Ser Le Noble Ser Le Noble
  • Ser Le Noble Ser Le Noble
Wygląd i konsystencja:
Le Noble ma miękką teksturę otoczoną białą, pleśniową skórką.

Komponenty i wytwarzanie:
Ser Le Noble wytwarzany jest z pasteryzowanego mleka krowiego.

Smak i zapach:
Maślany smak orzechowy z aromatem midgałów.

Pochodzenie:
Produkowany w Kanadzie w rejonie Quebecu.

Wartości odżywcze:
Tłuszcz: 26%.
Wilgotność: 50%.

Podawanie:
Le Noble podawany jest jako przekąska, dodatek do owoców, zup czy sosów.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis