SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Landfrischkäse

  • Landfrischkäse Landfrischkäse
  • Ser Landfrischkase Ser Landfrischkase
  • Ser Landfrischkäse Ser Landfrischkäse
  • Ser Landfrischkäse Ser Landfrischkäse
Wygląd i konsystencja:
Ser Landfrischkase wytwarzany jest z pasteryzowanego mleka krowiego. Jest to twaróg o ziarnistej konsystencji, spożywany na świeżo. Sprzedawany jest w kubkach o wadze 200 gram. Dostępne są różne odmiany tego sera: naturalny, light, ze szczypiorkiem, z warzywami, z czosnkiem i z ziołami.

Pochodzenie:

Ser produkowany jest wAlpejskich zboczach gór w Austrii.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis