SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Lake's Edge

  • Ser Lake's Edge Ser Lake's Edge
  • Ser Lake's Edge Ser Lake's Edge
  • Ser Lake's Edge Ser Lake's Edge
Wygląd i konsystencja:
Klasyczny ser kozi, w stylu amerykańskim. Jest miękki i puszysty. Nazwa pochodzi od odcieni i wzorów kamieni leżących wzdłuż jeziora Champlain. Dojrzewa 30 dni.

Komponenty i wytwarzanie:

Produkcja odbywa się w małych partiach na małym gospodarstwie rodzinnym. Wytwarza się go w Stanach Zjednoczonych w Vermont.

Smak i zapach:

Jego złożoność jest po prostu zdumiewająca, a przy tym ma prosty smak kremowy.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis