SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Kravasal

  • Ser Kravasal Ser Kravasal
  • Ser Kravasal Ser Kravasal
  • Ser Kravasal Ser Kravasal
Wygląd i konsystencja:
Kravasal to ser wędzony, topiony robiony według sprawdzonej, długoletniej receptury. Szeroka wiedza na temat technologii produkcji gwarantuje sprawdzoną, wysoką jakość produktu. Kravasal jest serem miękkim pokrytym jadalną, pikantną skórką. Kształt cylindryczny.

Smak i zapach:

Pikantny smak nadaje serom jadalna skórka.

Podawanie:

Znakomicie nadaje się na deskę serową jak również do gorących potraw.

Wartości odżywcze:

Składniki w 100g sera:
Zawartość tłuszczu: 35g,
Kalorie: 1550kJ / 375kcal,
Białka: 14g,
Węglowodany: 1g.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis