SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Knockalara

  • Ser Knockalara Ser Knockalara
Wygląd i konsystencja:
Ser Knockalara to ser miękki. Ser bez skórki, biały, kremowy. Okrągły, o wadze 1,5 kg. Wysokość 8 cm, średnica 30 cm.

Komponenty i wytwarzanie:
Wytwarzany z niepasteryzowanego mleka owczego z dodatkiem podpuszczki wegetariańskiej.

Smak i zapach:
Smak delikatny, kremowy o świeżym aromacie.

Pochodzenie:
Pochodzi z Irlandii z Knockalara.
Podobne sery:

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis