SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Kenogami

  • Ser Kenogami Ser Kenogami
  • Ser Kenogami Ser Kenogami
Wygląd i konsystencja:
Posiada delikatną płukaną pomarańczową skórkę i miękkie tekstury.

Komponenty i wytwarzanie:

Wytwarzany w kształcie koła 1 kilogramowego w regionie Saguenay-Lac-Saint-Jean. Produkowany przez Fromagerie Lehmann. Dojrzewa 60 dni.

Smak i zapach:

Z aromatem ziół, o łagodnym smaku kremowym, z posmakiem orzechowym.

Wartościodżywcze:

Zawartość tłuszczu 27%, wilgotność 48%.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis