SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Hillis Peak

  • Ser Hillis Peak Ser Hillis Peak
  • Ser Hillis Peak Ser Hillis Peak
  • Ser Hillis Peak Ser Hillis Peak
Komponenty i wytwarzanie:
Ser Hillis Peak jestwytwarzany z mleka koziego z wegetariańską podpuszczką. Skórka jest naturalna, płukana. Naciera się ją oliwą i słodką papryką. Dojrzewa 6- 7 miesięcy.Waży 2,5 kg.

Smak i zapach:

Kwaśny, lekko słony smak z nutą ziołowych akcentów.

Pochodzenie:
Wytwarzany w regionieOregon.

Podawanie:
Konsumpcja przy lampce wina np: Porto, Tempranillo, India Pale Ale, Wild Flower Honey.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis