SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Geramont

  • Ser Geramont Ser Geramont
  • Ser Geramont Ser Geramont
  • Ser Geramont Ser Geramont
Wygląd i konsystencja:
Geramont to miękki ser posiadający złotożółty miąższ. Jego skórka pokryta białą pleśnią. Produkowany w różnych wersjach smakowych.Komponenty i wytwarzanie:
Ser jest produkowany z pasteryzowanego mleka krowiego.Smak i zapach:
Geramont ma łagodny, śmietankowokremowy smak.Podawanie:
Ser Geramont pasuje do warzyw i owoców takich jak: winogrona, czerwone jagody, figi, orzechy, pomidory, rzodkiewki, zioła.Wartości odżywcze:
Zawartość tłuszczu 64% w suchej masie.

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis