SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Crocodile Tear

  • Ser Crocodile Tear Ser Crocodile Tear
  • Ser Crocodile Tear Ser Crocodile Tear
Wygląd i konsystencja:
Ser Crocodile Tear ma charakterystyczny kształt stożka (tłumczenie nazwy to: krokodyle łzy), otoczony pomarszczoną skórką pokrytą pleśnią i posypany papryką.Wewnątrz jasny,biały.

Komponenty i wytwarzanie:

Crocodile Tear produkowany jest z pasteryzowanego mleka koziego, dojrzewa około 3 tygodni.Zawartość tłuszczu:45%.

Smak i zapach:

Ser Crocodile Tear ma pikantny smak.

Pochodzenie:


Jest produkowany w USA w regionie Indiana.

Podawanie:

Podawany jako danie główne z chrupiącym chlebem lub na deskę serów.Doskonały jako przekąska z winem Sauvignon Blanc.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis