SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Cotswold

  • Ser Cotswold Ser Cotswold
  • Ser Cotswold Ser Cotswold
  • Ser Cotswold Ser Cotswold
  • Ser Cotswold Ser Cotswold
  • Ser Cotswold Ser Cotswold
  • Ser Cotswold Ser Cotswold
Komponenty i wytwarzanie:
Cotswold jest rodzajem Double Gloucester z dodatkiem pokrojonej cebuli i szczypiorkiem wkomponowanym w żółty miąższ sera. Wytwarzany jest z pasteryzowanego mleka krowiego.

Smak i zapach:

Dojrzały ser o silnym smaku szczypiorku i cebuli o miękkich teksturach nadający się do deski serów.

Pochodzenie:

Cotswolds jest wytwarzany w południowo-zachodnich regionach Anglii. Ser produkowany jest przez Long Clawson,w pobliżu Melton Mowbray.
Podawanie:
Jest zwykle podawany z grzankami lub chlebem wiejskim.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis