SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Constant Bliss

  • Ser Constant Bliss Ser Constant Bliss
  • Ser Constant Bliss Ser Constant Bliss
  • Ser Constant Bliss Ser Constant Bliss
  • Ser Constant Bliss Ser Constant Bliss
Komponenty i wytwarzanie:
Constant Bliss to ser produkowany w Stanach Zjednoczonych w Vermont. Zrobiony jest z surowego mleka krowiego. Dojrzewa w ciągu 60 dni. Ser Constant Bliss pokryty jest nalotem białej pleśni i posiada jadalną skórkę. Ser należy do grupy serów półtwardych i bardzo jędrnych.

Smak i zapach:
Constant Bliss ma posmak orzechowy, grzybowy, lekko słony. Wyczuwalny jest aromat pleśni.

Podawanie:
Constant Bliss to ser stołowy, do deski serów i jako przekąska z owocami w towarzystwie białego wina lub szampana.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis