SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Brusselse Kaas

  • Ser Brusselse Kaas Ser Brusselse Kaas
  • Ser Brusselse Kaas Ser Brusselse Kaas
  • Ser Brusselse Kaas Ser Brusselse Kaas
Wygląd i konsystencja:
Ser Brusselse Kaas posiada gładką konsystencję. Ma kształt koła lub bloku.

Komponenty i wytwarzanie:

Wytwarzany z mleka krowiego. Regularnie płukany. Brusselse Kaas dojrzewa przez trzy miesiące.

Smak i zapach:

Jego smak jest ostry i cytrusowy, lekko słony.

Podawanie:

Brusselse Kaas jest podawany jako przekąska.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis