SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Boilie

  • Ser Boilie Ser Boilie
  • Ser Boilie Ser Boilie
  • Ser Boilie Ser Boilie
Wygląd i konsystencja:
Boilie to miękki ser, formowany w kształcie małych kul, pakowanych w zalewie z oleju słonecznikowego i ziół.

Komponenty i wytwarzanie:

W zależności od użytego do produkcji mleka (koziego lub krowiego) wyróżniamy dwa rodzaje sera.

Pochodzenie:

Produkcje sera rozpoczęto w Cavan niedaleko Dublina.

Podawanie:

Ser jest podawany do sałatek lub jako przekąska, zaś olej jest świetnym dodatkiem do mięsa.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis