SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Baylough

  • Ser Baylough Ser Baylough
  • Ser Baylough Ser Baylough
  • Ser Baylough Ser Baylough
  • Ser Baylough Ser Baylough
Wygląd i konsystencja:
Baylough jest to prasowany, woskowany ser.

Komponenty i wytwarzanie:

Mieszane stada krów rasy fryzyjskiej i charakterystycznej czerwono-białej rasy krów holenderskich dostarczają pełnego mleka do wyrobu Baylough, który może dojrzewać przez wiele miesięcy. Istnieje kilka odmian tego sera.

Pochodzenie:

Baylough jest produkowany w hrabstwie Tipperary.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis