SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Barlauchrebell

  • Ser Barlauchrebell Ser Barlauchrebell
  • Ser Barlauchrebell Ser Barlauchrebell
  • Ser Barlauchrebell Ser Barlauchrebell
Wygląd i konsystencja:
Barlauchrebell po ośmiu miesiącach dojrzewania jest pokrywany najlepszymi ziołami. Jest robiony z niepasteryzowanego krowiego mleka i produkowany w Bawiarii.
Smak i zapach:
Ostry, pikantny smak i ziołowy aromat.
Pochodzenie:
W tłumaczeniu to ser z dzikiego czosnku - niedźwiedziego.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis