SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Asadero

  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
  • Ser Asadero Ser Asadero
Wygląd i konsystencja:

Asadero to gładki, żółty ser z mocniejszym smakiem niż łagodny ser Queso Quesadilla. Ten ser jest idealny do pieczenia, ponieważ jego mocny smak nadaje charakteru i uatrakcyjnia potrawę, do której jest dodawany.Asadero można przetłumaczyć jako "pieczenie sera".Jest to ser produkowany z mleka owczego. Jest bardzo kremowy, zwykle produkowany w kształcie bochenka.

Podawanie:

Asadero idealnie nadaje się do zapiekanek, kanapek i przekąsek.

Pochodzenie:

Produkowany w północnej Sinaloa, Meksyk.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis