SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Annabella

  • Ser Annabella Ser Annabella
  • Ser Annabella Ser Annabella
Wygląd i konsystencja:
Ser o kremowej konsystencji wytwarezany w kształcie kwadratów o wadze 0.2kg.Komponenty i wytwarzanie:
Wytwarzany z mleka krowiego.Smak i zapach:
Mleczny smak lekko kwaśny.Pochodzenie:
Produkcja odbywa sie w Południowym Tyrolu.Wartości odżywcze:
Zawiera 82% tłuszczu w suchej masie.
Podobne sery:

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis