SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Añejo de Barros

  • Ser Añejo de Barros Ser Añejo de Barros
  • Ser Añejo de Barros Ser Añejo de Barros
  • Ser Añejo de Barros Ser Añejo de Barros
Komponenty i wytwarzanie:
Añejo de Barros to ser wytwarzany z surowego mleka owczego. Wyrabiany ręcznie. Dojrzewanie odbywa się w nadzorowanej temperaturze i wilgotności przez 3 miesiące w suszarni. Zapakowany w opakowanie w próżniowe z dodatkiem oliwy z oliwek i pozostawiony na następne 2 miesiące w piwnicach.

Smak i zapach:

Intensywny i ostry smak i zapach nabierany pod koniec dojrzewania.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis