SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Almette

  • Almette z bazylią Almette z bazylią
  • Almette z ziołami Almette z ziołami
  • Almette z chrzanem Almette z chrzanem
  • Almette ze szczypiorkiem i cebulką Almette ze szczypiorkiem i cebulką
  • Almette śmietankowy Almette śmietankowy
  • Almette z pomidorami dojrzewającymi w słońcu Almette z pomidorami dojrzewającymi w słońcu
  • Almette z czosnkiem niedźwiedzim Almette z czosnkiem niedźwiedzim
  • Almette jogurtowy Almette jogurtowy
  • Almette z ogórkami i ziołami Almette z ogórkami i ziołami
  • Almette z papryką i pomidorami Almette z papryką i pomidorami
Serki Almette należą do grupy serków kremowo –twarogowych, to idealne połączenie naturalnej świeżości z najwyższą jakością składników. Serki Almette wyróżnia niepowtarzalna puszystość, a każde spotkanie z jednym z wariantów to gwarancja prawdziwa przyjemność dla podniebienia.

Oprócz wyjątkowego smaku, serki Almette wyróżniają się niepowtarzalnym opakowaniem, którego inspiracją był drewniany skopek. Przed wiekami skopki używano głównie jako pojemniki do przechowywania płynów, firma  Hochland stawiając na innowacje i chcąc się wyróżniać na tle konkurentów, jako pierwsza zaadoptowała skopek dla opakowania puszystego serka Almette. Skopek Almette stanowi integralną i nieodłączną część wizerunku pysznego serka Almette.

Opakowanie inspirowane skopkiem to sztandarowy symbol firmy Hochland, od lat kojarzący się z puszystym i naturalnym serkiem Almette.

Almette to dziesięć pysznych smaków, z których każdy ma swoje stałe grono wielbicieli: śmietankowy, z ziołami, jogurtowy, z ogórkiem i ziołami, z papryką i pomidorami, ze szczypiorkiem i cebulą, z chrzanem, z czosnkiem niedźwiedzim, z pomidorami dojrzewającymi w słońcu oraz z bazylią.
Podobne sery:

Tagi

  •  

Zobacz także:

Przepisy na dania z serem - znajdź przepis