SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Alleghany Chevre

  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
  • Ser Alleghany Chevre Ser Alleghany Chevre
Komponenty i wytwarzanie:
Alleghany Chevre jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego z dodatkiem wegetariańskiej podpuszczki. To ser świeży, jego produkcja zajmuje 3-4 dni.Posiada kruche tekstury. Jest to tradycyjny kozi.

Smak i zapach:

Alleghany Chevre ma pikantny smak.

Pochodzenie:
Wytwarzany w Bittinger w Maryland.

Podawanie:

Stosowany jako dodatek do sałatek, makaronu, jako przekąska.
Podobne sery:

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis