SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Aged Cashew Nut

  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
  • Ser Aged Cashew Nut Ser Aged Cashew Nut
Wygląd i konsystencja:
Ser Cashew jest złoty lub w jasnym kolorze. Jest to ser, który dojrzewa trzy miesiące. Jest zrobiony z organicznych orzechów nerkowca. Jest zwarty, ale i kremowy, twardszy, ale da się go rozsmarować na kanapce czy krakersie. Jest ostry w smaku. Ser jest wolny od mleka i glutenu i w 100% serem jarskim.
Jest to bardzo dietetyczny ser, ubogi w tłuszcz, sód, nie zawiera cholesterolu. Zawiera natomiast dużo żelaza i protein warzywnych.

Podawanie:

Może być łączony z ziołami, przyprawami, świetnie komponuje się z winem.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis