SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser Ader Käse

  • ader kase ader kase
  • Ser Ader Käse Ser Ader Käse
  • Ser Ader Käse Ser Ader Käse
  • Ser Ader Käse Ser Ader Käse
  • Ser Ader Käse Ser Ader Käse
  • Ser Ader Käse Ser Ader Käse
  • Ser Ader Käse Ser Ader Käse
  • ader kase ader kase
Wygląd i konsystencja:
Ader Käse to oryginalny ser pleśniowy wytwarzany w tradycyjny sposób. Ader Käse ma łagodny, orzechowy smak i wilgotną teksturę. Dojrzewa 6 miesięcy. Ma czysty, biały kolor z niebieskimi żyłami.

Pochodzenie:

Jest wytwarzany wyłącznie w Seymour, Wisconsin Seymour Dairy Crest.

Podawanie:

Ader Kase w stylu niemieckim jest łagodny w smaku z kremową konsystencją.
Jest to ser deski serów i na przekąski, łatwo się topi w ustach.

Wartości odżywcze:

Zawartość tłuszczu: 45%.

Link do zdjęcia:
http://farm1.static.flickr.com/149/396463053_892e2b4096.jpg

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis