SEROPEDIA

Mamy już 2866 serów

Skarbiec wiedzy na temat sera, z którego możesz korzystać i który możesz razem z nami współtworzyć. Dodając opisy serów możesz zbierać punkty i wymieniać je na nagrody!

Znasz ciekawy opis - dodaj ser

Ser 2 Monche (2Monks)

  • Ser 2 Monche Ser 2 Monche
  • Ser 2 Monche Ser 2 Monche
Komponenty i wytwarzanie:
2 Monche (2Monks) to ser miękki typu Limburger, wytwarzany z mieszanki mleka krowiego i koziego.

Wygląd i konsystencja:
Czerwonawy o gładkiej strukturze. Ma kilka jeśli wogóle niewielkich otworów.Waży zaledwie 150g, a dojrzewa od 3 do 4 tygodni.

Smak i zapach:

Ma kremowy, delikatny smak i zapach koziego mleka.

Tagi

  •  
Przepisy na dania z serem - znajdź przepis