Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 30 PLN


Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player


Sposób przygotowania:

Kostkę rosołową rozpuścić w 1/2 litra gorącej wody. Cebulę obrać, pokroić w talarki, zeszklić na patelni, dodać do bulionu. Gotować około 20 minut. Dodać serek topiony. Mieszać. Bułkę pokroić w kosteczkę około 1cm, podsmażyć na maśle na złoty kolor.
Zupę przelać na talerze, wsypać grzanki.Smacznego
Edytuj przepis

Poznaj ser użyty w przepisie:

Topiony Hochland
Sery topione w plasterkach; idealne na kanapkę oraz dań na ciepło. Dostępne są w wielu pysznych wariantach: Gouda, Emmentaler, Tost, Cheddar, Z szynką, ze szczypiorkiem, Z papryką, Z pieczarkami, Maasdamer, Fit Gouda, Z boczkiem i chrzanem.

Najnowsze komentarze