Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 50PLN

  • ser żółtySeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser żółty GoudaSer żółty GoudaSer żółty Gouda z ziołamiSer żółty Gouda z ziołamiSer żółty TylżyckiSer żółty TylżyckiŻyczymy smacznego! tarkowany,
  • salami okrągłe małe - 15 plasterków,
  • szynka - pokrojona w kostkę,
  • cebula - pokrojona w piórka,
  • makaron kokardki - ugotowany al dente,
  • boczek wędzony - pokrojony w kawałki.

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • ser żółtySeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser żółty GoudaSer żółty GoudaSer żółty Gouda z ziołamiSer żółty Gouda z ziołamiSer żółty TylżyckiSer żółty TylżyckiŻyczymy smacznego! tarkowany,
  • salami okrągłe małe - 15 plasterków,
  • szynka - pokrojona w kostkę,
  • cebula - pokrojona w piórka,
  • makaron kokardki - ugotowany al dente,
  • boczek wędzony - pokrojony w kawałki.

Sposób przygotowania:

Do naczynia żaroodpornego wrzucamy makaron, cebulę, szynkę i boczek i mieszamy aby się połączyły. Następnie układamy salami i całość zalewamy ugotowanym sosem. Wszystko zasypujemy startym serem i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok.30 minut.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: