Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • ostre

  • < 30 PLN

  • 20 dag sera ementarela
  • 10 dag sera górskiego
  • 10 dag ser GoudaSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser topiony Emmentaler w plastrachSer topiony Emmentaler w plastrachSer topiony Z salamiSer topiony Z salamiSer żółty TylżyckiSer żółty TylżyckiŻyczymy smacznego!( rodzaje sera można dobrac według własnych upodobań)
  • mała kiść jasnych winogron
  • mała kiść ciemnych winogron( razem 25 dag)
  • duża filiżanka grubo posiekanych orzechów włoskich 

SOS:

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • 20 dag sera ementarela
  • 10 dag sera górskiego
  • 10 dag ser GoudaSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser topiony Emmentaler w plastrachSer topiony Emmentaler w plastrachSer topiony Z salamiSer topiony Z salamiSer żółty TylżyckiSer żółty TylżyckiŻyczymy smacznego!( rodzaje sera można dobrac według własnych upodobań)
  • mała kiść jasnych winogron
  • mała kiść ciemnych winogron( razem 25 dag)
  • duża filiżanka grubo posiekanych orzechów włoskich 

SOS:

Sposób przygotowania:

Opłukane winogrona kroimi na połowę, usuwamy pestki, dodajemy orzechy i pokrojone w drobna kostkę sery, składniki lekko mieszamy. Przygotowujemy sos: ser plesniowy rozcieramy widelecem, dodajemy smietanę, sherry, pieprz i gałkę muszkatołową.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: