Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

Pieczarki oczyścić i umyć, nóżki odciąć i pokroić w małą kostkę. Oczyszczona paprykę, cebulę i pomidory również pokroić w kostkę. Na gorącym oleju usmażyć pieczarki, cebulę i paprykę, dodać posiekaną natkę i pomidory. Po minucie smażenia wrzucić rozdrobniony ser pleśniowy, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Nadzieniem napełnić kapelusze pieczarek, posypać po wierzchu parmezanem. Zawinąć w folię, ułożyć na gorącym grillu, piec ok. 10 minut. Podawać z zieloną sałatą i bagietką posmarowaną masłem czosnkowym.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: