Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 30 PLN

120g parmezanuSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Patros z ziołamiPatros z ziołamiPatros naturalnyPatros naturalnyPatros z ziołami śródziemnomorskimiPatros z ziołami śródziemnomorskimiŻyczymy smacznego!

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

120g parmezanuSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Patros z ziołamiPatros z ziołamiPatros naturalnyPatros naturalnyPatros z ziołami śródziemnomorskimiPatros z ziołami śródziemnomorskimiŻyczymy smacznego!

Sposób przygotowania:

Rozgrzać piekarnik do temp200C. Utrzec parmezan na tarce powoli aby powstaly takie dlugie paseczki.Na dwie blachy do pieczenia połozyc na dno pergamin,na który układamy krążki serowe z wcześniej przygotowanych paseczków.Piec 5-7 minut az ser zacznie bulgotac.Po wyjęciu poczekać aż ostygną.aby nadac im wygiety ksztalt mozna je ulozyc na odwróconych kieliszkach. Powstaną male miseczki i mozna je wypelnic farszem.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: