Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Pora oczyścić z uszkodzonych liści, białą część pokroić w makaronik.
2.Mielone mięso podsmażyć, mieszając, na oleju: powinno przypominać po podsmażeniu kaszę.
3.Zagotować  4 szklanki wody z kostką cielęcego rosołu, dodać  podsmażone mięso i pokrojonego pora, zagotować.
4.Serki pokroić w kostkę, wrzucić do gorącej zupy i mieszając podgrzewać ,dopóki się nie rozpuszczą. Doprawić solą, pieprzem i Vegetą.
Podawać zupę z grzankami lub tostami.

Najnowsze komentarze