Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Obrać selera i pokroić w słupki, cebule w piórka a paprykę po usunięciu gniazd nasiennych w kostkę. Umyte pieczarki pokroić w plasterki.
2.Poddusić warzywa z pieczarkami  na maśle. Dodać karczochy ze słoika (bez zalewy) i czosnek przeciśnięty przez praskę.
3.Żaroodporne naczynie lekko natłuścić, włożyć zawartość patelni, posypać z wierzchu startym serem i piec w temperaturze 200 st. C przez kwadrans,  aż ser się stopi i będzie złoty.

Najnowsze komentarze